5 віртуальних активностей для тімбілдінгу віддаленої команди

Зближення із командою дуже важкий процесс, а ще важчий, коли ми перебуваємо у розпалі глобальної пандемії та працюємо вдома. Але важливо не забувати про корпоративну культуру та побудову продуктивної командної роботи, коли ми всі розділені та працюємо віддалено.

Саме тому навіть для віддалених команд важливо регулярно проводити командні зустрічі та тімбілдінги, знайомитися ближче та заряджатися на продуктивну роботу.


Як працює віртуальний тімбілдінг?

Тімбілдінг став більш складним завданням, оскільки ми перейшли до віддаленої роботи. Однією з головних причин є те, що набагато легше втримати увагу усієї команди, коли ви всі разом в офісі.


Ще одна причина це мова тіла, яка дуже важлива, коли ви спілкуєтесь і будуєте стосунки з кимось. 93% нашого спілкування є невербальним, тобто передається мовою тіла, мімікою чи рухами. І хоча через Zoom ви точно можете побачити чиєсь обличчя, швидше за все, це крізь крихітне віконце, і багато іншого ви не бачите.


Але на даний момент ми усі зумущені працювати віддалено. То як ми можемо розраховувати на подальше зростання та налагодження стосунків? Ось кілька віртуальних ідей для тімбілденгу, які ви можете використати, щоб ваша команда успішно спілкувалася та зближалася віддалено. Замість того, щоб просто ввійти в Zoom для віртуальної розважальної години (хто справді хоче це робити?), підніміть рівень залученості вашої команди кількома із цих порад.


1. Віртуальні ігри з Jackbox




Відеоігри Jackbox - це веселі, захоплюючі ігри, які можна грати на різних платформах. Ви можете легко завантажити гру на свій комп’ютер, підключитися до всієї своєї команди за допомогою інтеграції з Zoom, поділитися своїм екраном, і кожен може зіграти у грі зі своїх телефонів. Це чудова діяльність з тімбілдінгу з низьким стресом, ідеальна для груп 4-10 людей.


2. Онлайн-тімбілдінг від Remotion Events


Remotion Events проводить цікаві та інтерактивні онлайн-тімбілдинги. Де ви можете побавитись в такі ігри як:

  • Вікторина (вибрати одну правильну відповідь із запропонованих), 
  • Своя Гра (дати правильну відповідь на швидкість в режимі реального часу), 
  • Співстав Факти (всі гравці заповнюють цікаві факти про себе і намагаються відгадати відповідь решти в незвичайному та веселому форматі) 
  • Командне малювання

Контент та питання налаштовуються персоналізовано під кожну компанію що означає можливість додати більше індивідуальності в вашу гру.

А в кінці кожної гри на екран виводяться турнірна таблиця для підведення підсумків та нагородження переможців.



3. Вечірка перегляду Netflix


Ми знаємо, ми знаємо. Netflix існує вічно, і це не обов’язково найінноваційніший досвід зв’язку команд. З огляду на це, розширення Chrome Netflix Party (або Teleparty, як воно зараз називається) дозволяє перетворити ваш типовий перегляд Netflix на віртуальну вечірку з друзями, родиною чи колегами. Ви можете спілкуватися в чаті в режимі реального часу поряд із головним контентом із Netflix, і в часи соціального дистанціювання це справді весела віртуальна діяльність із побудови команди.



4. Обмін подарунками



Це саме так і звучить - кожен у вашій команді має до 300 гривень (або інша сума що прийнятна для вашої команди), щоб вибрати подарунок для людини, яку їм призначено навмання. Ви виберете день, щоб здійснити online розпаковування через Zoom, і кожен відкриє свої подарунки на екрані та здогадається, хто їм відправив подарунок. Це кумедний спосіб пізнати один одного, проявити турботу, та думати нестандартно.



5. Вікторини на платформі Kahoot



Kahoot - це платформа для створення індивідуальних вікторин, розмір групи: від 3 до 2000 залежно від плану, який ви купуєте.
Можете грати в ігри чи проводити соціальні заходи - особисто або віддалено, з індивідуальним контентом.



Не забувайте про підтримання міцних зв’язків всередені команді, особливо, поки ми всі працюємо віддалено. Зрештою, віртуальні тімбілдінги принесуть користь вашому бізнесу, покращать співпрацю на робочому місці та створять довіру між працівниками.